Laborator de măsurători și analiză TEMPEST

Livrăm soluția integrală pentru Laborator de măsurători și analiză TEMPEST, prin intermediul partenerului nostru INTRIPLE a.s.. Intriple este o companie din Republica Cehă, al cărui domeniu de activitate integrează tehnica electronică de ultimă generație în procesarea semnalului și tehnologia cu microunde.


Livrăm și construim laboratoare noi cu design personalizat, montaj de camere protejate, instalare și configurare echipamente.
Oferim soluții personalizate în funcție de nevoile naționale, instruirea operatorilor și asistența tehnică pe termen lung.


Configurațiile sunt deschise și integrează aproape orice echipament de la diverși furnizori. Suntem în măsură să scrie drivere pentru ca echipamentul maturizat să fie utilizat în sistemul actualizat, dacă este necesar.

Oferim și servicii de modernizare și actualizări ale laboratoarelor și echipamentelor de laborator.


Laboratorul TEMPEST nu este doar un receptor, osciloscop și antene de înaltă calitate. Integrarea și automatizarea suplimentară a procedurilor este importantă pentru efectuarea de teste complexe ale dispozitivelor din ce în ce mai integrate.

Înțelegem că fiecare laborator este unic și are nevoi diferite, chiar dacă funcționează conform aceluiași standard. Lucrăm îndeaproape cu fiecare client pentru a furniza soluții care să se potrivească bine nevoilor și bugetului. Este posibil să faceți îmbunătățiri pas cu pas și livrare numai piesele care sunt necesare pentru măsurătorile necesare.


Integrăm echipamente cu interfață GPIB în rețelele moderne Gigabit securizate. Înțelegem că receptorul modern are funcționalitatea osciloscopului, astfel încât un osciloscop suplimentar nu mai este necesar. Dar este o practică bună să-l conectăm la sistem și să putem trece de la o tehnologie la alta.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux