Laborator TEMPEST

Laboratorul propriu de analiză și verificare TEMPEST ne permite să asigurăm integritatea produselor ofertate, conform cerințelor de securitate.

Din 2018 verificăm produsele TEMPEST în propriul Laborator de măsurători și analiză, unde testăm și verificăm integritatea echipamentelor în standardele naționale, UE și NATO, conform SDIP27.


TEMPEST este un domeniu complex prin care ne conformăm cerințelor clienților noștri, însă astfel de soluții nu sunt ușor de realizat. Testarea echipamentului electronic în conformitate cu nivelul de securitate solicitat minimizează riscul de scurgere a informațiilor clasificate.


Evaluarea și testarea parametrilor în laboratorul propriu se face atât pe parcursul procesului tehnologic de realizare a modificărilor în scopul eliminării emisiilor secundare cât și după finalizarea produsului, fiind necesară măsurarea acestora pentru a se verifica că nivelul lor se încadrează în limitele stabilite prin reglementările în domeniu.


Acesta este o procedură obligatorie, la care fiecare echipament TEMPEST trebuie supus. Având laboratorul propriu de analiză și verificare TEMPEST, asigurăm o dublă aprobare în ceea ce privește funcționalitatea conformă cerințelor, a produselor ofertate.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux